Een lichaam fit houden is al een grote uitdaging

Is het je wel eens opgevallen dat iemand vinden die ècht vakkundig helpt bij het bereiken van de best mogelijke lichamelijke gezondheid nog best ingewikkeld is? Ons wel. Aanbod genoeg, maar het is lastig om een goede keuze te maken. Voor ons is dat niet acceptabel. Daarom hebben wij besloten om zelf die betrouwbare en kundige gezondheidspartner te zijn.

Wij zijn gepassioneerd en goed opgeleid

Sporten en alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft is onze passie. Liefde voor ons vak is maar een deel van wat wij zijn. Onze nieuwsgierigheid naar het functioneren van het menselijke lichaam in al zijn facetten is eindeloos. Wij blijven ons daarom continu ontwikkelen op ons vakgebied.

De veelzijdigheid aan opleidingen in combinatie met de jarenlange ervaring met sporten, zorgt voor een beter inzicht dat ten goede komt aan het brede scala aan behandelingen en massages dat wij aanbieden. Onze professionaliteit en kwaliteit wordt erkend door o.a. de branchevereniging Nederlands Genootschap Sportmassage (NGS). 

Hieronder een overzicht van opleidingen die wij tot nu toe hebben gevolgd:

"With regard to performance, commitment, effort, dedication, there is no middle ground. Or you do something very well or not at all." (Ayrton Senna)

"When you love what you do, you convey that feeling, that attitude, that resolve, that love to all around you."  (Ayrton Senna)

Als je ondanks alles toch niet tevreden bent

Dan kun je daarvoor terecht bij de branchevereniging NGS. Meer informatie over de procedure kun je pdf downloaden.


Preventive care and training - NGS licentie 458148 - Dokter van Deenweg 108 unit 114
8025 BK  ZWOLLE  - Tel: 06-52013914 - mail ons


Aangesloten bij  NGS