Over ons

Mijn naam is Ali Farhadi - de Vries. Ik ben 43 jaar, getrouwd, trotse vader van een dochter en een zoon en woon in Harderwijk. Sporten en alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft is mijn passie. Met name krachttraining, dat beoefen ik al sinds mijn 14e. Massage heb ik met de paplepel ingegoten gekregen.

Na 17 jaar voor een baas gewerkt te hebben, besloot ik om mijn hart te volgen en werk te gaan doen dat ik echt leuk vind. Ik vind preventief bezig zijn met je gezondheid erg belangrijk en daarom ben ik mijn bedrijf Preventive care and training begonnen. 

Geen dertien in een dozijn

Met mijn bedrijf bied ik op sport en beweging gebaseerde oplossingen die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Bij mij dus geen kaarsjes, vage adviezen en magische beloftes voor onrealistische en dus ongezonde trainingsdoelen. Wat ik wel heb is liefde voor mijn vak waarbij gezondheid, klachtenvrij leven en op niveau sporten centraal staan. Dat probeer ik ook over te brengen op mijn cliënten. 

De veelzijdigheid aan opleidingen in combinatie met de jarenlange ervaring met sporten, zorgt voor een beter inzicht dat ten goede komt aan het brede scala aan behandelingen, massages en trainingen dat ik aanbied.

Hieronder een overzicht van een aantal opleidingen/cursussen die ik tot nu toe heb gevolgd:

"With regard to performance, commitment, effort, dedication, there is no middle ground. Or you do something very well or not at all." (Ayrton Senna)

"When you love what you do, you convey that feeling, that attitude, that resolve, that love to all around you."  (Ayrton Senna)

Als je ondanks alles toch niet tevreden bent

Dan kun je daarvoor terecht bij de branchevereniging NGS. Meer informatie over de procedure kun je pdf downloaden.


Preventive care and training - NGS licentie 458148 - Engelserf 35
3843 BD  HARDERWIJK  - Tel: 06-52013914 - mail ons


Aangesloten bij  NGS