Outdoor personal training

Wil je graag één op één trainen en onder persoonlijke begeleiding je doelen bereiken? Outdoor personal training betekent bij ons o.a. een voor jou op maat gemaakt trainingsschema. Jouw eigen discipline en doorzettingsvermogen zijn hierbij doorslaggevend. Dat gecombineerd met onze samenwerking zorgt voor resultaat voor de lange termijn. 

De trainingen vinden plaats in de frisse buitenlucht bij de skeelerbaan en het calisthenics veld tegenover voetbalvereniging Zwart-Wit '63 aan de Parkweg in Harderwijk. Al het overige is in onze praktijk aan het Engelserf. 

Voeding/gezonde levensstijl

Daarnaast is de juiste voeding cruciaal als het gaat om een gezonde levensstijl. Daarom begeleiden we jou in het maken van de juiste keuzes. Want of je nou af wilt vallen of spiermassa aan wilt komen, gebalanceerde gezonde voeding is hierbij enorm belangrijk. We leren je om je lichaam te voeden en niet alleen maar te eten. Wij doen dan ook niet aan diëten, want dat is voor de korte termijn. Maar wij helpen je met het creëren van een duurzame levensstijl waarbij je lekker, gevarieerd en gezond eet. Dit doen we middels een persoonlijk voedingsplan. 

Voldoende rust wordt vaak vergeten, maar is naast voeding ongelooflijk belangrijk. Herstellen van een training en vooruitgang boeken gebeurt namelijk tijdens je rustmomenten. Met rustmomenten bedoelen we niet alleen genoeg slaap, maar ook op een goede manier omgaan met stress.

Mental coaching

We willen lange termijn doelstellingen bereiken en die zijn beter haalbaar als we dat stap voor stap doen. Op deze manier werk je gestructureerd aan je lange termijn doelen, dat werkt wel zo motiverend. Hiervoor verwachten we uiteraard wel 100% inzet van jou. Om je hierbij te helpen bieden we mental coaching aan. We houden geregeld voortgangsgesprekken en zijn 24/7 via de app bereikbaar voor vragen. Verder vullen we onze begeleiding aan met regelmatige meet- en weegmomenten.

In het kort

  • persoonlijke aandacht door één op één trainingen;

  • een persoonlijk trainingsschema (incl. tussentijdse aanpassingen);
  • een persoonlijk voedingsplan (incl. tussentijdse aanpassingen);
  • meten, wegen en huidplooimetingen (incl. voortgangsgesprekken);
  • mental coaching (24/7 bereikbaar via de app voor vragen).

We zien je graag bij deze training(en). Meld je nu aan voor één gratis proefles. Aanmelden is noodzakelijk.


Preventive care and training - NGS licentie 458148 - Engelserf 35
3843 BD  HARDERWIJK  - Tel: 06-52013914 - mail ons


Aangesloten bij  NGS