Outdoor small group training

Wil je in groepsverband trainen maar wel die persoonlijke aandacht krijgen die je verdiend? Wij zorgen ervoor dat je de juiste techniek leert waardoor je het maximale uit je training kunt halen. Je kan op je eigen niveau trainen. Doordat je in een groep traint motiveer je elkaar om net dat extra stapje te zetten.

We zien regelmatig geblesseerde sporters door (technisch) niet goed uitgevoerde oefeningen. Dit kan voorkomen worden door voldoende persoonlijke aandacht, begeleiding en kennis. Daarom trainen we in kleine groepjes (2-6 personen). Hierin onderscheiden wij ons van veel andere aanbieders. Daarnaast zorgen wij voor de juiste opbouw van een training en veelzijdigheid aan oefeningen. Zoals de naam al doet vermoeden, worden de trainingen in de frisse buitenlucht aangeboden.

In Zwolle vinden de trainingen plaats in het Wezenlandenpark. In Harderwijk maken we voor de trainingen gebruik van het grasveld tegenover voetbalvereniging Zwart-Wit '63 aan de Parkweg. In het overzicht hieronder staat wanneer de trainingen plaatsvinden.

    Zwolle  Harderwijk 
maandag  18.45 - 19.45     10.00 - 11.00    
woensdag      10.00 - 11.00 18.45 - 19.45
donderdag 18.45 - 19.45 10.00 - 11.00
vrijdag --------- 18.45 - 19.45
zaterdag 10.00 - 11.00 ---------

We zien je graag bij deze training(en). Meld je nu aan voor één gratis proefles. Aanmelden is noodzakelijk.

Uiteraard staat jouw veiligheid en gezondheid bij ons voorop en daarom werken we volgens de geldende corona maatregelen van het RIVM. Kijk voor meer informatie hierover op onze corona pagina

Wil je liever één op één trainen en onder persoonlijke begeleiding je doelen bereiken? Outdoor personal training betekent bij ons o.a. een voor jou op maat gemaakt trainingsschema. Jouw eigen discipline en doorzettingsvermogen zijn hierbij doorslaggevend. Dat gecombineerd met onze samenwerking zorgt voor resultaat voor de lange termijn. De trainingen vinden plaats in de frisse buitenlucht. Al het overige is in onze praktijk.

Voeding/gezonde levensstijl

Daarnaast is de juiste voeding cruciaal als het gaat om een gezonde levensstijl. Daarom begeleiden we jou in het maken van de juiste keuzes. We leren je om je lichaam te voeden en niet alleen maar te eten. Wij doen dan ook niet aan diëten, want dat is voor de korte termijn. Maar wij helpen je met het creëren van een duurzame levensstijl waarbij je lekker, gevarieerd en gezond eet. Dit doen we middels een persoonlijk voedingsplan. 

Voldoende rust wordt vaak vergeten, maar is naast voeding ongelooflijk belangrijk. Herstellen van een training en vooruitgang boeken gebeurt namelijk tijdens je rustmomenten. Met rustmomenten bedoelen we niet alleen genoeg slaap, maar ook op een goede manier omgaan met stress.

Mental coaching

We willen lange termijn doelstellingen bereiken en die zijn beter haalbaar als we dat stap voor stap doen. Op deze manier werk je gestructureerd aan je lange termijn doelen, dat werkt wel zo motiverend. Hiervoor verwachten we uiteraard wel 100% inzet van jou. Om je hierbij te helpen bieden we mental coaching aan. We houden geregeld voortgangsgesprekken en zijn 24/7 via de app bereikbaar voor vragen. Verder vullen we onze begeleiding aan met regelmatige meet- en weegmomenten.

In het kort

  • persoonlijke aandacht door één op één of small group trainingen;

  • een persoonlijk trainingsschema (incl. tussentijdse aanpassingen);
  • een persoonlijk voedingsplan (incl. tussentijdse aanpassingen);
  • meten, wegen en huidplooimetingen (incl. voortgangsgesprekken);
  • mental coaching (24/7 bereikbaar via de app voor vragen).

Preventive care and training - NGS licentie 458148 - Dokter van Deenweg 108 unit 114
8025 BK  ZWOLLE  - Tel: 06-52013914 - mail ons


Aangesloten bij  NGS