Allround conditie- en hersteltraining

Ali Farhadi Preventive care and training 6352RES

Wil je als sporter het maximale uit je sportieve prestaties halen? Ben je hersteld of herstellende van een blessure en wil je op verantwoorde manier weer beginnen? Samen met een conditie- en hersteltrainer bereik je meer. Of het nu gaat om de opbouw van je kracht, het bereiken van meer snelheid of een optimaal uithoudingsvermogen. Met een goed uitgedacht trainingsschema, de juiste sportanalyse en een aanstekelijk gepassioneerde trainer bereik je je sportieve doel eerder.

Waar staat conditie- en hersteltraining voor

Op een praktische manier werken we aan het verbeteren van sportprestaties en/of het oplossen van lichamelijke problemen. Een conditie- en hersteltrainer helpt onder andere bij:

  • krachtopbouw;
  • opbouw van de snelheid;
  • sprongkracht;
  • uithoudingsvermogen;
  • looptechnieken.

Rehaboom-methode; voor elke sportsituatie het juiste antwoord

Ali Farhadi Preventive care and training 6510RESMet conditie- en hersteltraining volgens de rehaboom-methode brengen wij sporters stapsgewijs weer op wedstrijdniveau. Allereerst brengen wij de blessure in kaart en maken wij een analyse van de sport die u beoefent. Met die informatie starten wij de revalidatie.

Stap voor stap worden de motorische grondeigenschappen – snelheid, kracht en uithoudingsvermogen – uitgewerkt in relatie tot alle grondvormen van bewegen.
Door het trainen van belasting en belastbaarheid wordt herstel en prestatietoename gegarandeerd. Patiënten of geblesseerde sporters krijgen hun vorm terug.


Preventive care and training - NGS licentie 458148 - Dokter van Deenweg 108 unit 114
8025 BK  ZWOLLE  - Tel: 06-52013914 - mail ons


Aangesloten bij  NGS